Извозване стари мебели сметовоз цени София

Извозване стари мебели със сметовоз в София 088 336 9999

Почистване и извозване стари мебели или реставрация на стари столове. Сметовоз предлага изхвърляне на мебели и боклуци в София. Бригадите идват и изнасят мебели от апартаменти, къщи и офиси. Имаме сметовоз за извозване на отпадъци от тавани и мазета на изгодни цени. Изхвърляме всички ненужни завивки, юргани, матраци и други битови отпадъци. Натрошаваме мебелите на малки парчета за да ги натоварим на сметовоз.

Цени при поръчка на сметовоз и хамали за извозване стари мебели в София

Събиране на дребни отпадъци и демонтаж на мебели. Помещенията остават на стени. Цените важат за жилища до 3-ти етаж пеша. В цените са включени всички такси на депата, хамали и транспорт.

Почистване на една стая до стени от 80 до 100 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Почистване на две стаи до стени от 160 до 200 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Почистване на три стаи до стени от 240 до 300 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Почистване на четири стаи до стени от 320 до 400 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Демонтаж, товарене и извозване на мебели при самостоятелни поръчки.

Секция от 90 до 120 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Кухненски шкафове от 90 до 120 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Голям гардероб с надстройка от 90 до 120 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Хамали с транспорт за пренасяне на имущество.

Двама хамали и камион 20 кубика – 60 лева за работен час.

Трима хамали и камион 20 кубика – 75 лева за работен час.

Четирима хамали и камион 20 кубика – 90 лева за работен час.

Почистване на строителни отпадъци, събиране в чували, товарене и транспорт.

30 чувала пълни със строителни отпадъци до 25 килограма от 120 до 150 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

60 чувала пълни със строителни отпадъци до 25 килограма от 240 до 300 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

90 чувала пълни със строителни отпадъци до 25 килограма от 360 до 430 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Извозване на стари мебели столове и други

Всички имаме столове в домовете, а при някои те са старини и износени. Ако тази стара мебел ви е мръзнала, а излъчването й е прекалено скучно за интериора сега е момента да вмъкнете някои свежи идеи и да обновите. Може да започнете с почистване от стари мебели или реставрация на старите столове. За първото обърнете се към фирма по почистване от стари мебели. Тази услуга се предлага в комплекс и е много полезна за семейства, които са твърде заети да се занимават с подобен род дейности.

При вторият избор може да направете столовете в стил Прованс. Ето как:

При извозване стари мебели се освобождава място да поканите Франция у дома. Това е мечтата на много хора. Прилагане на няколко лесни стъпки може да внесе много хармония и привлекателност в помещенията. Може да се прибягва до стила на Прованс, както и необходимостта от обновяването на столове. Този стил е привлекателен със своята лекота и дори известна игривост, така че често се избира от младите момичета и жени.

Какво е полезно да знаем, за да поканим Франция в домовете си?

Столове; Салфетки или кърпа; Акрилен лак; PVA; восък; Шкурка; Акрилна боя с ефект на позлатяване; Замазки; Ножици. За създаване на интериорни елементи в стила на Прованс, ще имате нужда от няколко четки с различни диаметри. Може да започнете реставрацията с шкурка за сваляне на боята от старите столове. Повърхността на всеки един стола трябва да е гладка. По-добре да се постави безцветен лак за основа, а след това да се остави да изсъхне. Цвят може да се избере според останалата част на интериора или други мебели. На повърхността се покрива с акрилна боя. Ако искате да създадете известна сянка е необходимо да използвате поне два цвята, като единият от тях да бъде по-тъмен от цвета на продукта.

фирма извозване стари мебели

Изберете плат или кърпа тонът, на която да съответства на дизайна на апартамента, само да се отбележи, че интериорът трябва да има мека основа и светли нюанси. Ако дизайнът позволява, вземете тъкан или салфетка със синьо, лавандула или сходни нюанси. Нарежете основното изображение със салфетка или кърпа, прилепете към повърхността на стола и с помощта на четката изравнете тези части, предварително потапяйки я лака. Движението е от центъра към периферията на изображението. По време на нанасяне на безцветния лак може да използвате върху всички сухи места, които ще бъдат боядисани. С шкурка ние почисти тези области, където восъкът, разкрива повърхността на стола. Това ще създаде много ефектно излъчване.

извозване мебели столове боклуци

Ако идеята за реставрация на стари мебели не ви се отдава или нямате толкова много свободно време, потърсете си нови столове, които да купите, а старите предайте на фирма по почистване от стари мебели. По този начин ще сте една крачка пред другите и бързо ще сте регенерирали помещенията.

 

 

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *