Почистване на жилище със сметовоз в София

Почистване на жилище в София с камион сметовоз

Сметовоз.Ком извършва почистване на жилище и изнасяне на отпадъци от високи етажи. Извозване на мебели, електроуреди и други боклуци от жилища в София. Някои хора са доста немарливи по отношение на облеклото си. Други пък се обличат добре и са чисти и спретнати, но колите им са безобразно състояние. Други пък изглеждат добре спретнати и чисти, но пък домовете им са безобразно мръсни. Просто не им се занимава с почистване на мръсен апартамент. Просто това за тях не е приоритет и не им пречи да си живеят така. Да, но в един момент тези занемарени жилища стават негодни за живот и се налага да бъдат почистени.

почистване на жилище със сметовоз

Трябва да знаете, че това е твърде трудна и мръсна работа. Наслоената мръсотия се почиства много по-трудно отколкото ако дадения апартамент е бил поддържан и почистван редовно. При почистване на мръсен апартамент трябва да се изнесе всичко ненужно и тогава да се започне. Е, разбира се ако такава е договорката със собственика на жилището. Ако той е решил да наеме фирма за почистване на мръсен апартамент. Трябва да се направи предварителен оглед на жилището, за да се прецени каква цена ще се иска и какво точно ще се върши. Има значение дали почистването ще е основно или ще се наблегне само на определени стаи например или части от жилището. Ако ще се перат дамаски и килими тогава цената ще се оскъпи.

Изнасяне на килими при почистване на жилище

Килимите ако не може да се изперат на място ще трябва да се изнесат от жилището и да се перат на друго място, където ще се и сушат. Това също ще повлияе на цената. Миенето на прозорци, пране на щори и пердета също трябва да се направи и предвиди. Ако се изисква и външно измиване, а сградата е висока и прозорците неотваряеми това ще е твърд рисковано. Малко са работещите в подобни фирми, които биха се наели с подобно нещо. Ако го направят ще е на доста висока цена. Но всяка услуга се заплаща така е.

Когато решите да наемете фирма за почистване на мръсен апартамент обмислете първо всичко предварително.

почистване на жилище с боклук в София

Както всъщност искате да се почисти? Ако сте решили да направите основно почистване какво точно имате предвид. За вас основно почистване може да е едно, но за представителите на фирмата нещо съвсем друго. Предварителните преговори са много важни, за да няма недоволни след това. Помислете над това!

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *