Извозва стар диван в София

Сметовоз с хамали извозва стар диван в София и региона. Демонтаж и демонтаж на стария диван. Бърз избор на автомобил. Висококачествено денонощно обслужване и любезен персонал. Обадете ни се или разгледайте всички услуги в сайта: https://www.smetovoz.com.

  • Цени до 90 лева за извозване на стар диван
  • Включено разглобяване
  • Товарене на подходящ сметовоз
  • Извозване до депо за боклук
Извозва стар диван в София

Премахването на стар диван не е лесна задача, тъй като е трудно да се демонтират, извадят и изхвърлят извънгабаритни товари самостоятелно без определени знания и умения, както и без специални инструменти. Фирма „smetovoz.com“ ще извърши демонтажни работи с високо качество и професионализъм, ще премахне старите мебели и боклука.

Премахване на стария диван и мебели

Ние предоставяме пълно обслужване. Не е нужно да разглобявате и прехвърляте конструкцията, служителите на „СМЕТОВОЗ“ ще изпълнят цялата работа! Ние предлагаме следните услуги:

Отдаване под наем на товарен транспорт и специално оборудване;

Демонтиране на стария диван;

Опаковане на мебели, части и отпадъци;

Товарене и разтоварване;

Спускане и изкачване;

Премахване на стария диван и свързаните с него отпадъци до площадката за депониране;

Демонтаж и монтаж на мебели ;

Спешен износ в деня на заявката;

Доставка на мебели от врата до врата в София и София област.

Опитните служители на „Smetovoz.com“ внимателно ще разглобят дивана, бързо и без шум ще извадят, зареждат и изнасят старите мебели за рециклиране.

Извозва стар диван със сваляне и товарачи

Автопаркът „Smetovoz“ разполага с богат избор от камиони, така че бързо ще намерим подходящо превозно средство. Ако е необходимо, ще организираме спешен износ. Всеки автомобил на компанията преминава редовни технически прегледи и се проверява преди заминаване, което гарантира безопасността на транспорта.

Камион, товарен бус или газела са оптимални за транспортиране на диван или други мебели. Това е бързо, икономично и маневрено превозно средство, което лесно може да побере такъв товар. С него може лесно да преодолеете маршрута по тесните улички на столицата и черните пътища на София област.

Кокетните товарачи на фирмата могат лесно да се справят с тесни коридори и малки стълби, липсата на асансьор в стълбищната клетка. Те бързо ще заредят и фиксират товара вътре в тялото.

Предимства на фирма“ Smetovoz.com“

Цялостни и индивидуални услуги в областта на транспортирането на мебели, включително демонтаж и монтаж, изхвърляне на депо, доставка от магазина и монтаж на ново място, изхвърляне и др .;

Надеждни и безопасни автомобили от автопарка на компанията;

Персонал от опитни хамали и шофьори, монтьори и монтажници;

Собствена транспорт;

Избор на автомобил, график и маршрут на транспортиране за всеки клиент;

Извършваме спешни товарни превози ;

Пропуск до центъра на София, осигурява бърза доставка без забавяне в столицата;

Ниски цени;

Прозрачно ценообразуване на услуги и фиксирано плащане;

Денонощен транспорт.

Гарантираме навременна доставка на автомобила, доставка на стоки в срок, точност и ефективност на работата. Можете да поръчате премахване на диван от апартамент, офис или лятна вила по всяко време, дори през нощта, по празници или уикенди. Ние организираме доставка на стоки денонощно всеки ден! За да поръчате, обадете се на диспечера или оставете заявка на уебсайта.