Почистване на мазета и тавани София

Почистване на мазета: премахване на стари мебели и домакински уреди, всичко това са дейности, с които на малко хора им се занимава. Почистване на мазета и тавани, премахването на стари мебели, употребявани домакински уреди, други домакински и строителни отпадъци. Разчистване на боклук от мазета с помощта на Сметовоз е бързо, просто и печелившо. Услугите за почистване на мазета се избират не само от собствениците на частни къщи, но и от управители на многоетажни сгради.

  • Цените за почистване на мазета и тавани са до 168 лева
  • Включен демонтаж и товарене
  • Включен сметовоз за извозване
  • Включени такси смет на съответните депа
Почистване на мазета и тавани София

Създайте повече пространство в дома си!

Често отстраняването на употребявани домакински уреди се отлага, докато в задните помещения, например в мазета. Там се натрупва голямо количество стари домакински уреди, мебели и други боклуци. Вече няма място дори за съхранение на необходимите неща. Да не говорим за факта, че по този начин се нарушават правилата за пожарна безопасност, които предвиждат свободен достъп до всички помещения. 

Ето защо, ако в мазето има натрупано използвано оборудване и стари мебели, които да бъдат извозени. Предлагаме да ги изнесете в удобно за вас време, преди да предоставите безплатна консултация относно предложения работен процес и разходи.

При премахване и изхвърляне на стари мебели и домакински уреди, които са изживели живота си, собственикът на къщата, наред с това получава просторно допълнително пространство в мазето, което може да се използва например за оборудване на лична фитнес зала или баня, а не да споменем съхраняването на различни полезни неща. Така ще има място за съхранение на ски екипировките  през лятото и велосипед през зимата!

Просторен транспорт и професионални работници за мазета и тавани

Професионалните работници по почистване на таван или мазе ще направят всичко необходимо, за да изнесат и по предписания от закона начин, без да навредят на природата. Те ще предложат ненужните неща за рециклиране.

Собственикът на помещенията няма да се налага сам да носи или подрежда нищо, тъй като момчетата от услугата smetovoz.com са силни, сръчни и знаещи. Те могат да почистят и малко и много голямо мазе за кратко време.

Автопаркът на СМЕТОВОЗ.КОМ разполага с три просторни товарни микробуса за извозване и изхвърляне на старите мебели и употребявани домакински уреди.

По-изгодно от контейнерите за извозване на строителни отпадъци. Ако искате да почистите мазето на частна къща или многоетажна сграда, може да направите това, без да поръчвате контейнери, предназначени за извозване на строителни отпадъци и битови отпадъци. Наред с това стаята ще е пометена и

готова за новите си функции, както ще можете да оцените, като разгледате галерията в самия сайт smetovoz.com!

Обадете ни се и ние ще се споразумеем как да го направим по-бързо и по-удобно!

Почистване на мазета и тавани със сметовоз в София

Фирма за почистване на мазета и тавани в София използва подходящ сметовоз за извозване. Хамалите на Smetovoz.Com работят неуморно и изваждат боклуци от дълбоки мазета и високи тавани. Процедурите по почистване на тавани и мазета са елементарни. Екипа на сметовоз предлага добри съчетания при формиране на цените. Момчетата изнасят тежки боклуци, товарят и извозват до депо. След изнасяне на всичко имаме опция, помитане, дезинфекция и при възможност измиване. Работата протича гладко дори при мазета които са пълни с фекалии или са наводнени.

Почистване на мазета и тавани които са силно отрупани с боклук

Мазетата и таваните се нещо много ценно за хората, които разполагат с тях. Само хора, които са имали подобни помещения могат да го разберат това. Въпреки, че в съвременното строителство и най-вече в големите градове започнаха да се строят все по-малки жилища. Често те се лишени от такива помещения. Когато ги имате обаче непременно трябва да се погрижите за тях. Почистването разбира се трябва да се върши, но то при всички случай е по-рядко от почистване на домовете ни. Лошото е ако не го правим, защото с времето тези помещения се занемаряват и после става доста по-трудно да се справим с почистване на мазета и тавани.

Ако до сега не сме ги ползвали и дори не сме се интересували къде са те може би е време да го направим. Попитайте домоуправителите за местонахождението на тези помещения. Друг начин е просто да си разгледате нотариалния акт и скицата на вашето жилище. Там непременно трябва да са нанесени тези две помещения. Лошото е ако всъщност самите помещения не са номериране тогава няма как, освен чрез комшиите да разберете кое всъщност е ваше. Ако не сте ги ползвали поразпитайте се, за да разберете къде са те и да можете да ги ползвате.

При разчистване на помещенията потърсете собствеността си.

Възможно е някой друг да ги е присвоил и да си ги ползва безпроблемно години на ред. След, като ги откриете ще трябва да се заемете с тяхното разчистване. Ако дълго време не са ползвани в тях със сигурност се е натрупал много прах и мизерия. Почистването им ще е доста трудоемко. Най-добре е да не се залавяте вие, а поне за първоначалното почистване да потърсите услугите на фирми с хамали.

Така ще е най-удачно, защото ще е много трудоемка и бавна работа просто усилията ви не си струват. Тези фирми са вече много на пазара на труда и за почистването на тези помощни помещения няма да ви вземат твърде скъпо. Може да се поровите повечко и да поразгледате няколко оферти, преди да наемете някоя фирма. Така ще имате право на избор и ще успеете хем да си свършите работа, хем няма да давате много средства за това. Чисто, евтино и изгодно за всички.