Хамали за почистване на дворове София

Много хора превръщат ваканционния си дом в склад за съхраняване на безполезни неща. Каквото и да се мести, тук с разрешение за пребиваване за неопределен период: пластмасови бутилки, работещ хладилник, стар гуми и какви ли не боклуци, разхвърляни по двора, нещата чисто и просто се натрупват с времето. И, замисляте ли се, колко боклук се появява тук всеки ден в процеса на почистване на дворове и запустели терени?

  • Цените за почистване на дворове са до 56 лева
  • Включено рязане и товарене
  • Включен сметовоз за извозване
  • Включени такси смет на съответните депа
Хамали за почистване на дворове София

Докато малките предмети, които са безвъзвратно надживели живота си, при желание може да хвърлите в печката и да компостирате от органични отпадъци, това няма да проработи с други видове боклук. Изгарянето на някои материали е просто нездравословно. Уморени от стария диван на верандата, купчината дъски с пирони в плевнята, обемистия телевизор или счупената бебешка люлка? Поръчайте сметосъбиране от вашата лятна вила във фирмата SMETOVOZ.COM!

Това ще ви отнеме съвсем малко време, а за сметка на него ние ще отнесем всички ненужни и досадни неща от уютното лятно гнездо:

Счупени инструменти и градински инструменти

Неработещи градински и домакински уреди

Строителни отпадъци клас V

Стари мебели, дрехи, съдове и др.

Голяма зона на покритие

Не е страшно, ако вилата се намира далеч от града – ние работим не само в района на София, но и в цялата страна.

Бързо пристигане на хамали

Компетентното планиране на маршрута с помощта на специализирани корпоративни програми гарантира бърза доставка на автомобила за извозване на боклука от лятната вила.

Една или повече машини

Поръчайте само професионални бригади за дворове

Ако в селска къща или на заобикалящата я територия има много боклук, поръчайте няколко камиона наведнъж, за да се отървете от него за един ден. Бригадите на Сметовоз за почистване на къщи ще реагират много бързо.

Демонтаж на големи предмети

Големите предмети може да не се поберат в задната част на товарния бус. В този случай служителите на „Smetovoz.com“ ще разглобят на части и компактно ще ги поставят в колата.

Събиране и зареждане на боклук

За да спестите пари, може сами да заредите боклука в колата. Не забравяйте, че професионалните хамали ще направят това много по-бързо.

Преместване в селската къща

Ние предлагаме не само събиране на боклук от лятна вила, но и преместване в селска къща от градски апартамент, както и обратното – транспортиране на нещата до София.

Други

Също така фирма „Сметовоз.ком“ предоставя услугите на физически, частни лица и на фирми. Нашите товарачи и камиони могат да бъдат наети от всеки, който има нужда от услугата почистване на дворове София.

Желаем ви успех в начинанието!