Почистване на мазе София

Фирма за почистване на мазе София предълга екип от хамали и товарен камион. В услугата са включени набор от дейности за бързо плавно и навременно почистване на всякакви замърсявания.

  • Цените за почистване на мазе са до 66 лева
  • Включен демонтаж и товарене
  • Включен сметовоз за извозване
  • Включени такси смет на съответните депа
Почистване на мазе София

Кога се налага да ползвате екип с хамали:

В наши дни хората са много натоварени (в работа, домакинстване, бизнес, обучения). Рядко остава време на съвременния човек да мисли за сезонни или кардинални почиствания (преди и след ремонт). Понякога с годините използваме дадени терени от жилищата си, превръщайки ги неволно в складови зони. Така, услугата почистване на мазе в София е обичайна процедура, която често бива наемана от гражданите в столицата.

Како полочвате при наемане на хамали за почистване на мазе София:

Чисти терени;

Спестявате време;

Цените силите и здравето си.

Защо да наемете екип по почистване на мазе:

Към фирмите по почиствания работят момчета и мъже с опит. Много пъти те за здрави и силни, свикнали да носят много тежки и понякога извън габаритни товари. Ако вторите преобладават и се налага разглобяване, то хамалите са специализирани в услугата демонтаж на мебели.

Ние от smetovoz.com ще освободим помещенията от боклука

Изваждаме и почистваме помещения, складове, тавани, мазета от неща, от които вече нямате нужда и ги изхвърляме по предписания от закона начин. Ако имате стари, износени мебели, домакински уреди или нещо друго, от което трябва да се отървете, обадете се и ще го направим.

Договорената работа ще свършена е бързо и ефективно изпълнена от силни, енергични и трудолюбиви момчета. Благодарение на наличните ресурси, ние също можем да се справим с всеки голям обект за кратък период от време.

Не губете парите и времето си, наемайки големи контейнери за строителни отпадъци. Достатъчно е да ни се обадете. Веднага казваме, че ще е много по-изгодно за вас. За да разберете нашите цени, моля обадете се. Ще постигнем споразумение и ще уговорим времето, в което желаете да завършим работата.

Услугите се предоставят  в делнични дни от 8:00 до 20:00 часа  в удобно за  клиента време, като предварително са се договорили и адаптирали към нуждите на клиента. Може да предоставите тази услуга извън обичайното работно време, но това трябва да се договори индивидуално.