Извозване на отпадъци София

Извозване на отпадъци е сред най-големите проблеми на всеки областен град. Така нещата не стоят по-различно, щом заговорим за столицата. Премахването на строителни отпадъци в цяла София, както и извозване на битови отпадъци от жилища е процедура, която по право трябва да се извършва от специализирани екипи.

  • Цените за извозване на отпадъци са до 156 лева
  • Включено рязане и товарене
  • Включен сметовоз за извозване
  • Включени такси смет на съответните депа

Бързото отстраняване на строителни отпадъци ще помогне при всякакви ремонтни дейности!

Извозване на отпадъци София

Услугата за професионално, бързо и отговорно събира на строителни отпадъци по време на ремонта и след приключването му; изваждане от жилищните терени или търговски обекти, както и последяващо извозване за изхвърляне или обработка е част от рутинните неща, които трябва да бъдат планирани наедно със старта на ремонтни дейности.

От smetovoz.com осигуряват гъвкав подход, разработват индивидуални оферти, съобразно всяка ситуацията на всеки един клиент.

Строителните отпадъци се отстраняват в удобно за клиента време, като предварително са го координирали и адаптирали към нуждите на клиента. Може да получите тази услуга и извън обичайното работно време.

Защо да изберете СМЕТОВОЗ

Силни и здрави момчета от сервизния екип на сметовоз:

изнасяме всички строителни отпадъци от територията на строителни или ремонтни работи;

доставяме в просторен товарен микробус;

отнесените неща отиват на мястото за изхвърляне на строителни отпадъци, където ще бъдат преработени по предвидения от закона начин, без да причиняват вреда на природата.

Услуги за извозване на строителни отпадъци, почистване на територията и помещенията са достъпни в цяла София.   

Фирмата предоставя изгодни цени за извозване на строителни отпадъци. Цената се формира от два компонента: цената за отстранения обем строителни отпадъци и цената за извършената работа.

Компанията ни гарантира професионално и своевременно изпълнение на работата: строителните отпадъци няма да пречат на ремонта или строителните работи и няма да забавят процеса.

Възможно е да се договори извозване на предварително подготвени торби със строителни отпадъци за изхвърляне, както и за комплексно почистване на територията или обекта от всичко излишно.

За всеки обект е осигурен индивидуален подход, а също така всяка поръчка е различна от друга, затова услугата на smetovoz.com е изгодна за всеки!  Услугите се предоставят  в делнични дни от 8:00 до 20:00 часа  в удобно за  клиента време, като предварително са се договорили и адаптирали към нуждите на клиента. Можем да предоставим тази услуга извън обичайното работно време, но това трябва да се договори индивидуално.

Обадете ни се и ще се договорим времето за консултация, обхвата на работа и цените!