Извозване на стара секция със сметовоз в София

Често се случва старите мебели да се превърнат в основната пречка по пътя към дългоочаквания ремонт. С придобиването на нови полезни неща или дори просто пренареждане в апартамента нещата стават и по-сложни. В много случай хората използват фирми като нашата за извозване на стара секция директно от дома.

  • Цени до 50 лева за извозване на стара секция
  • Включен демонтаж от стената
  • Товарене на подходящ сметовоз
  • Извозване до депо за боклук
Извозване на стара секция със сметовоз в София

Голяма, тежка и остаряла секция не само заема ценно място в къщата, но лишава от много възможности. Въпреки това е доста трудно да организирате премахването на старите мебели сами. За да вдигнете просто шкаф с тегло 80 кг или повече, ще ви трябват поне двама силни мъже. Може да помислите за услуга по извозване на стара секция София.

Кога е добре да се възползване от сметовоз за мебели.?

В повечето случаи мебелите също трябва да се носят през тесни коридори и врати, плавно около ъглите и след това надолу по стълбите, без да нараните себе си и съседите си. Освен това със закон е забранено да оставят обемисти боклуци близо до дома или кофата за боклук. В тези случай на нарушителя се налага глоба,

Една от дейностите на „SMETOVOZ.COM“ е извозването на мебели и големи боклуци до специализирани депа за отпадъци. 20-годишен гардероб, извозване на стара секция, бюфет със счупено стъкло, неудобен диван, чисто нов паркет на пода, всичко това от деветият етаж и липсата на товарен асансьор това не е проблем за истинските професионалисти! Със „Сметовоз.ком“ премахването на старите мебели ще става без проблеми.

В удобен ден

Ние работим денонощно, в делнични и почивни дни, така че може да изберете всеки ден и по всяко време премахване на стари мебели. Просто се обадете на оператора по телефона и задайте дата за пристигане на хамалите.

Бързо и точно

В „СМЕТОВОЗ.КОМ“ всеки ден се занимават с извънгабаритни товари. За да се избегнат драскотини по пода, тежките предмети се преместват изключително над пода, рамките на вратите са покрити с опаковъчен материал, който ги предпазва от стружки, а тежките части се демонтират бързо и точно.

Ниски цени за извозване на стара секция

И накрая, основното предимство на Smetovoz.com са ниските цени. Наистина ли е евтино да премахнете старите мебели от професионални хамали? Може би! Наличието на предоставяните услуги е една от най-важните цели на нашата компания, тъй като разходите за отърваване от старото нещо не трябва да надвишават неговите собствени.

Сметовоз.ком приема поръчки за премахване на стари мебели в цяла София и Софийска област от градски апартаменти, селски къщи, офиси, търговски, промишлени и други помещения. Поръчката се извършва по телефона или чрез онлайн формуляра на самия уебсайт.