СЕКЦИЯ

Извозване на стара секция със сметовоз в София

Често се случва старите мебели да се превърнат в основната пречка по пътя към дългоочаквания ремонт. С придобиването на нови полезни неща или дори просто пренареждане в апартамента нещата стават и по-сложни. В много случай хората използват фирми като нашата за извозване на стара секция директно от дома.

  • Цени до 100 лева за извозване на стара секция
  • Включен демонтаж от стената
  • Товарене на подходящ сметовоз
  • Извозване до депо за боклук

Голяма, тежка и остаряла секция не само заема ценно място в къщата, но лишава от много възможности. Въпреки това е доста трудно да организирате премахването на старите мебели сами. За да вдигнете просто шкаф с тегло 80 кг или повече, ще ви трябват поне двама силни мъже. Може да помислите за услуга по извозване на стара секция София.

Извозване на стара секция със сметовоз в София

Кога е добре да се възползване от сметовоз за мебели.?

В повечето случаи мебелите също трябва да се носят през тесни коридори и врати, плавно около ъглите и след това надолу по стълбите, без да нараните себе си и съседите си. Освен това със закон е забранено да оставят обемисти боклуци близо до дома или кофата за боклук. В тези случай на нарушителя се налага глоба,

Една от дейностите на „SMETOVOZ.COM“ е извозването на мебели и големи боклуци до специализирани депа за отпадъци. 20-годишен гардероб, извозване на стара секция, бюфет със счупено стъкло, неудобен диван, чисто нов паркет на пода, всичко това от деветият етаж и липсата на товарен асансьор това не е проблем за истинските професионалисти! Със „Сметовоз.ком“ премахването на старите мебели ще става без проблеми.

В удобен ден

Ние работим денонощно, в делнични и почивни дни, така че може да изберете всеки ден и по всяко време премахване на стари мебели. Просто се обадете на оператора по телефона и задайте дата за пристигане на хамалите.

Бързо и точно

В „СМЕТОВОЗ.КОМ“ всеки ден се занимават с извънгабаритни товари. За да се избегнат драскотини по пода, тежките предмети се преместват изключително над пода, рамките на вратите са покрити с опаковъчен материал, който ги предпазва от стружки, а тежките части се демонтират бързо и точно.

Ниски цени за извозване на стара секция

И накрая, основното предимство на Smetovoz.com са ниските цени. Наистина ли е евтино да премахнете старите мебели от професионални хамали? Може би! Наличието на предоставяните услуги е една от най-важните цели на нашата компания, тъй като разходите за отърваване от старото нещо не трябва да надвишават неговите собствени.

Сметовоз за изнасяне на стара секция

Сметовоз.ком приема поръчки за премахване на стари мебели в цяла София и Софийска област от градски апартаменти, селски къщи, офиси, търговски, промишлени и други помещения. Поръчката се извършва по телефона или чрез онлайн формуляра на самия уебсайт.