МЕБЕЛИ

Извозване на стари мебели София във всякакви житейски ситуации

Премахване и извозване на стари мебели е необходимо, както планирате ремонт. Също така и когато планирате да купите или продадете апартамент или къща. Както и когато сте получили наследство заедно с неща, които вече не са необходими.

  • Цените за извозване на стари мебели са до 156 лева
  • Включен демонтаж и товарене
  • Включен сметовоз за извозване
  • Включени такси смет на съответните депа

Ако съхранявате стари, ненужни неща у дома, тогава в жилището ви няма място за новите неща. Следователно услугата Извозване на стари мебели София от https://www.smetovoz.com предлага да премахнете от дома си и правилно да изхвърлите всички стари боклуци, за да може в него да започнете нов живот.

Извозване на стари мебели от апартамент

Клиентът трябва само да посочи къде трябва да се премахнат старите мебели.

Ако се изисква премахване на стари мебели, клиентът трябва само да посочи каква работа трябва да се свърши и да се съгласи за времето на работа и заплащане.

Това означава, че екип от силни момчета от услугата smetovoz.com ще разглобява шкафове, рафтове, скринове и други мебели. Ще ги извади от всеки етаж на сградата и ще ги натовари в просторни товарни микробуси.

Клиентът ще получи обекта си отново чист, готов за ремонт или нанасяне на нови мебели.

Просторни товарни микробуси за извозване на стари мебели

Когато планира премахването на стари мебели, клиентът може да се възползва от факта, че голямото количество стари мебели и боклуци могат да бъдат натоварени в един микробус, което приблизително съответства на освобождаването на тристаен апартамент. Всичко това, често може да бъде извадено наведнъж, спестявайки както пари, така и време.

Услугата за премахване, предоставяна от СМЕТОВОЗ, включва премахването на всякакви мебели и боклуци; извозване на строителни отпадъци и строителни елементи, както по време на ремонта, така и след неговото приключване.

Много е удобно да си сътрудничите с хамалите на smetovoz.com, тъй като отстраняването на стари мебели и строителни отпадъци се извършва бързо и професионално. Услугите за стари неща са достъпни не само в София, но и в цялата столица и околността.

Всяка поръчка за премахване на стари мебели е индивидуална

Обикновено освобождаваме помещенията от ненужни неща в работно време от 8:00 до 20:00 часа. Работата извън тези часове трябва да се договаря индивидуално.

За служителите на услугата сметовоз.ком е важно при изхвърляне на стари вещи природата да не се замърсява, следователно боклукът, включително домакински уреди и строителни отпадъци, се изхвърлят по природосъобразен начин и по начина, по който е предписан от закона.

След премахването на старите мебели, ние ще донесем новите, ако поръчате!

Когато къщата бъде освободена и премахването на стари мебели и отломки приключи, често е необходимо да донесете строителни материали или нови мебели от магазина. Тази услуга също ще бъде предоставена бързо и ефективно от професионалния сервизен екип на сметовоз.

Точно, както премахването на стари мебели, повдигането на нови мебели на всеки етаж няма да бъде проблем. Клиентът трябва само да плати стоките в магазина и да поеме доставката в момента, в който е договорил услугата с хамалите на сметовоз.