Извозване на стари мебели София във всякакви житейски ситуации

Премахване и извозване на стари мебели е необходимо, както планирате ремонт. Също така и когато планирате да купите или продадете апартамент или къща. Както и когато сте получили наследство заедно с неща, които вече не са необходими.

  • Цените за извозване на стари мебели са до 156 лева
  • Включен демонтаж и товарене
  • Включен сметовоз за извозване
  • Включени такси смет на съответните депа
Извозване на стари мебели София във всякакви житейски ситуации

Ако съхранявате стари, ненужни неща у дома, тогава в жилището ви няма място за новите неща. Следователно услугата Извозване на стари мебели София от https://www.smetovoz.com предлага да премахнете от дома си и правилно да изхвърлите всички стари боклуци, за да може в него да започнете нов живот.

Клиентът трябва само да посочи къде трябва да се премахнат старите мебели.

Ако се изисква премахване на стари мебели, клиентът трябва само да посочи каква работа трябва да се свърши и да се съгласи за времето на работа и заплащане.

Това означава, че екип от силни момчета от услугата smetovoz.com ще разглобява шкафове, рафтове, скринове и други мебели. Ще ги извади от всеки етаж на сградата и ще ги натовари в просторни товарни микробуси.

Клиентът ще получи обекта си отново чист, готов за ремонт или нанасяне на нови мебели.

Просторни товарни микробуси за извозване на стари мебели

Когато планира премахването на стари мебели, клиентът може да се възползва от факта, че голямото количество стари мебели и боклуци могат да бъдат натоварени в един микробус, което приблизително съответства на освобождаването на тристаен апартамент. Всичко това, често може да бъде извадено наведнъж, спестявайки както пари, така и време.

Услугата за премахване, предоставяна от СМЕТОВОЗ, включва премахването на всякакви мебели и боклуци; извозване на строителни отпадъци и строителни елементи, както по време на ремонта, така и след неговото приключване.

Много е удобно да си сътрудничите с хамалите на smetovoz.com, тъй като отстраняването на стари мебели и строителни отпадъци се извършва бързо и професионално. Услугите за стари неща са достъпни не само в София, но и в цялата столица и околността.

Всяка поръчка за премахване на стари мебели е индивидуална

Обикновено освобождаваме помещенията от ненужни неща в работно време от 8:00 до 20:00 часа. Работата извън тези часове трябва да се договаря индивидуално.

За служителите на услугата сметовоз.ком е важно при изхвърляне на стари вещи природата да не се замърсява, следователно боклукът, включително домакински уреди и строителни отпадъци, се изхвърлят по природосъобразен начин и по начина, по който е предписан от закона.

След премахването на старите мебели, ние ще донесем новите, ако поръчате!

Когато къщата бъде освободена и премахването на стари мебели и отломки приключи, често е необходимо да донесете строителни материали или нови мебели от магазина. Тази услуга също ще бъде предоставена бързо и ефективно от професионалния сервизен екип на сметовоз.

Точно, както премахването на стари мебели, повдигането на нови мебели на всеки етаж няма да бъде проблем. Клиентът трябва само да плати стоките в магазина и да поеме доставката в момента, в който е договорил услугата с хамалите на сметовоз.

Извозване стари мебели със сметовоз в София 

Почистване и извозване стари мебели или реставрация на стари столове.Сметовоз предлага изхвърляне на мебели и боклуци в София. Бригадите идват и изнасят мебели от апартаменти, къщи и офиси. Имаме сметовоз за извозване на отпадъци от тавани и мазета на изгодни цени. Изхвърляме всички ненужни завивки, юргани, матраци и други битови отпадъци. Натрошаваме мебелите на малки парчета за да ги натоварим на сметовоз.

Цени при поръчка на сметовоз и хамали за извозване стари мебели в София

Събиране на дребни отпадъци и демонтаж на мебели. Помещенията остават на стени. Цените важат за жилища до 3-ти етаж пеша. В цените са включени всички такси на депата, хамали и транспорт.

Почистване на една стая до стени от 80 до 156 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Почистване на две стаи до стени от 60 до 156 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Почистване на три стаи до стени от 40 до 156 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Почистване на четири стаи до стени от 20 до 156 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Демонтаж, товарене и извозване на стари мебели при самостоятелни поръчки.

Секция от 90 до 156 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Кухненски шкафове от 90 до 156 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Голям гардероб с надстройка от 90 до 156 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Хамали с транспорт за пренасяне на имущество.

Двама хамали и камион 20 кубика – 60 лева за работен час.

Трима хамали и камион 20 кубика – 75 лева за работен час.

Четирима хамали и камион 20 кубика – 90 лева за работен час.

Почистване на строителни отпадъци, събиране в чували, товарене и транспорт.

30 чувала пълни със строителни отпадъци до 25 килограма от 1,20 до 1,50 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

60 чувала пълни със строителни отпадъци до 25 килограма от 2,40 до 3,00 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

90 чувала пълни със строителни отпадъци до 25 килограма от 3,60 до 4,30 лева в зависимост от района спрямо депо Враждебна.

Всички имаме столове в домовете, а при някои те са старини и износени. Ако тази стара мебел ви е мръзнала, а излъчването й е прекалено скучно за интериора сега е момента да вмъкнете някои свежи идеи и да обновите. Може да започнете с почистване от стари мебели или реставрация на старите столове. За първото обърнете се към фирма по почистване от стари мебели. Тази услуга се предлага в комплекс и е много полезна за семейства, които са твърде заети да се занимават с подобен род дейности.

При вторият избор може да направете столовете в стил Прованс. Ето как:

При извозване стари мебели се освобождава място да поканите Франция у дома. Това е мечтата на много хора. Прилагане на няколко лесни стъпки може да внесе много хармония и привлекателност в помещенията. Може да се прибягва до стила на Прованс, както и необходимостта от обновяването на столове. Този стил е привлекателен със своята лекота и дори известна игривост, така че често се избира от младите момичета и жени.

Какво е полезно да знаем, за да поканим Франция в домовете си?

Столове; Салфетки или кърпа; Акрилен лак; PVA; восък; Шкурка; Акрилна боя с ефект на позлатяване; Замазки; Ножици. За създаване на интериорни елементи в стила на Прованс, ще имате нужда от няколко четки с различни диаметри. Може да започнете реставрацията с шкурка за сваляне на боята от старите столове. Повърхността на всеки един стола трябва да е гладка. По-добре да се постави безцветен лак за основа, а след това да се остави да изсъхне. Цвят може да се избере според останалата част на интериора или други мебели. На повърхността се покрива с акрилна боя. Ако искате да създадете известна сянка е необходимо да използвате поне два цвята, като единият от тях да бъде по-тъмен от цвета на продукта.

Изберете плат или кърпа тонът, на която да съответства на дизайна на апартамента, само да се отбележи, че интериорът трябва да има мека основа и светли нюанси. Ако дизайнът позволява, вземете тъкан или салфетка със синьо, лавандула или сходни нюанси. Нарежете основното изображение със салфетка или кърпа, прилепете към повърхността на стола и с помощта на четката изравнете тези части, предварително потапяйки я лака. Движението е от центъра към периферията на изображението. По време на нанасяне на безцветния лак може да използвате върху всички сухи места, които ще бъдат боядисани. С шкурка ние почисти тези области, където восъкът, разкрива повърхността на стола. Това ще създаде много ефектно излъчване.

Ако идеята за реставрация на стари мебели не ви се отдава или нямате толкова много свободно време, потърсете си нови столове, които да купите, а старите предайте на фирма по почистване от стари мебели. По този начин ще сте една крачка пред другите и бързо ще сте регенерирали помещенията.