Почистване на таван София

Налагало ли, ви се е да търсите услуги за премахване на стари мебели от тавана? Всеки собственик на жилище е запознат с почистване на таван. Когато постепенно актуализирайки битови предмети, стари, остарели мебели и стари домакински уреди се озовават в задните стаи, най-често на тавана. По този начин се намалява площта на използваното пространство и се нарушават правилата за пожарна безопасност, които изискват достъп до всяка стая в жилището.

  • Цените за почистване на таван са до 76 лева
  • Включен демонтаж и товарене – пеша
  • Включен сметовоз за извозване
  • Включени такси смет на съответните депа
Почистване на таван София

Индивидуално отношение, кратки срокове

Изваждането на стари мебели от тавана често се отлага, докато просторното място в помещението се превърне в склад, който е ненужен, подходящ само за рециклиране на боклук. В такъв момент е най-добре да поканите отзивчиви, професионални служители на услугата за изхвърляне.

Служителите на услугата за рециклиране ще дойдат в съоръжението в удобно за клиента време и ще преценят безплатно разходите и сроковете за извозване и изхвърляне на старите мебели, домакински уреди, строителни отпадъци и други боклуци.

Всеки клиент е специален за екипа по почистване на мазе или таван, ето, защо и отношението ще е индивидуално и отзивчиво във всяка ситуация.

Премахването на старите мебели от тавана дава възможност за създаване на допълнително пространство.

Изчиствайки тавана от стари мебели, стари домакински уреди и различни боклуци, собственикът на къщата получава просторно допълнително пространство, което може да оборудва по свой вкус. Много е вероятно романтичното таванско помещение да се прероди и да се превърне в любимото място в къщата!

Когато собственикът на къщата се съгласи със служителите на Сметовоз за обема и времето на работа, собственикът ще трябва само да наблюдава как екипът от физически силни и професионални момчета умело ще изпълняват работата в правилната последователност и ще извади старите мебели и домакински уреди за изхвърляне по предписания от закона начин. Всичко това се прави, без да се отделя време или да се замърсява околната среда. Наред с това стаята ще е пометена и готова за новите си функции!

Достатъчни ресурси за почистване на таван и премахване на големи количества боклук от тавана.

Сметовоз са на разположение с множество товарни микробуса, подходящи за извозване на обемисти отпадъци и достатъчно голям екип за бързо премахване и прехвърляне на старите мебели, домакинските уреди, строителни отпадъци и други боклуци от тавана за рециклиране. Така собственикът на имота ще спести време и пари, които биха били разходвани за многократни пътувания.

Обадете ни се и ще се договорим времето за консултация, обхвата на работа и цените!