Почистване на жилище с отпадъци София

Висококачественото почистване на жилище при много занемарени апартаменти е евтино – притежаването на апартамент е мечта за много жители на София. Тя ви позволява да започнете комфортен живот, да не плащате много пари за наем и да правите ремонти по свое усмотрение. Тъй като стойността на недвижимите имоти на капиталовия пазар е много висока, хората често купуват апартаменти в много лошо състояние. Почистването на занемарен апартамент, изхвърляне на боклук, спешно и качествено почистване на жилище от отпадъци София са все услуги, от които всеки собственик рано или късно се нуждае.

  • Цените за почистване на жилища са до 168 лева
  • Включен демонтаж и товарене
  • Включен сметовоз за извозване
  • Включени такси смет на съответните депа
Почистване на жилище с отпадъци София

Какво да направите, ако поради редица причини жилището ви е занемарено или просто е засипано с боклуци. Услугата за почистване на занемарено жилище е често търсена от столичани и целия столичен регион.

Какво определя цените за почистване на занемарен апартамент.

„Почистваща компания“ се занимава с почистване на занемарени апартаменти и други помещения след алкохолици, наркомани, бездомни и други асоциални личности. Важно и интересно за всеки заинтересован клиент е да знае, от какво се формират цените за почистване на апартаменти, както занемарени, така и осеяни с боклук, затрупани. Особено ако е силно пренебрегвано такова жилище, след пияници, бездомници, по-рядко наематели. По-долу може да намерите отговори на десетки въпроси относно ценообразуването.

Фактори, влияещи, върху разходите за почистване на занемарени апартаменти

Разходите за почистване винаги се изчисляват на индивидуална основа, т.к зависят от площта и степента на пренебрегване на апартамента, както и от:

Количеството боклук и вещите, които трябва да се изхвърлят;

Необходимостта да се опаковат запазените неща;

Броят пластове тапети, които трябва да бъдат премахнати, или трудността при отстраняване на керамични плочки;

Необходимостта от демонтиране на интериорни предмети (под, интериорни врати, антранзоли). В зависимост от материала на подовата настилка (линолеум, ламинат, паркет, подови настилки) и степента на замърсяването й, подът ще бъде източник на неприятни миризми и почистването на пода може да не е препоръчително, тъй като е необходимо демонтиране. Цената на демонтажа зависи от материала на подовата настилка. Старите интериорни врати, рамки на врати, дъски, които също трябва да бъдат демонтирани и изхвърлени, също могат да бъдат източник на неприятни миризми;

Подготовка на повърхността за довършителни работи;

Обработка на стени, тавани и подове от неприятни миризми;

Третиране на помещения от насекоми;

Необходимостта от опаковане и почистени мебели в защитен филм.

Различни фактори влияят върху цената на почистващите услуги. Критерият е, че обикновеното общо почистване е много по-евтино от почистването на занемарен апартамент. В края на краищата трябва да използвате специални почистващи препарати, специални инструменти. И това си отнема много повече време.

Някои от основните фактори, оказват влияние, върху разходите за почистване и те са:

Премахване и извозване на стари мебели, отстраняване на мъртви, счупени мебели;

Понякога след асоциални личности, алкохолици, психически неуравновесени хора, понякога квартиранти остават със счупени мебели, които е по-лесно да се изхвърлят, отколкото да се поправят. В този случай трябва да поръчате кофа за боклук, защото е забранено да хвърляте обемисти предмети на мястото, където се намират кофите за боклук близо до къщата.

Премахване и извозване на боклука нагоре по стълбите без асансьор

Повечето пететажни сгради нямат асансьор, така че ако апартаментът се намира в такава сграда, работниците трябва да изнасят боклука по стълбите. Всъщност, след почистване на занемарен апартамент, изобщо не трябва да остават боклуци в къщата. Това е доста трудно и отнема много време, така че цените за почистване също се увеличават.

Поетапно почистване на много занемарен апартамент: обхват на работа

Често такива жилища се наследяват. Такава операция е много сложна и отнема много време, затова трябва да бъде поверена на професионалисти. В резултат на това апартаментът отново ще стане чист, подреден и подходящ за живеене.

Професионалното почистване на много занемарен апартамент се извършва от нашите специалисти по следната схема:

• Събират и изнасят целия боклук, освобождават стаята от ненужни неща.

• След това проветряват апартамента, дезинфекцират го и премахват неприятните миризми.

• След това се извършва сухо и мокро почистване на апартамента. Цялата мръсотия се отстранява от различни повърхности (мебели, подови настилки, врати, склонове).

• Почистването и дезинфекцията на водопроводни инсталации, бани и тоалетни е задължително.

• Всички домакински уреди се почистват от замърсявания.

Почистване на жилище с отпадъци София

В работата си специалистите използват специално оборудване. Те бързо ще върнат апартамента във вид, който ще ви позволи незабавно да се нанесете в него. Също така, почистването на занемарени апартаменти е от значение за цялата предварителна подготовка. След него цената на обекта се увеличи значително.

Защо трябва да се свържете с нас

Самопочистването на занемарен апартамент може да отнеме няколко седмици. Също така ще трябва да купите много различни почистващи и почистващи препарати, четки и друго оборудване. Много по-рационално е да се свържете с нашата фирма СМЕТОВОЗ, която разполага с всичко необходимо за извършване на този вид работа. През годините почистихме десетки от най-занемарените апартаменти, в които беше просто невъзможно да се живее. Резултатът от нашата работа гарантирано ще задоволи и най-взискателните клиенти.

Почистване на жилище в София с камион сметовоз

Сметовоз.Ком извършва почистване на жилище и изнасяне на отпадъци от високи етажи. Извозване на мебели, електроуреди и други боклуци от жилища в София. Някои хора са доста немарливи по отношение на облеклото си. Други пък се обличат добре и са чисти и спретнати, но колите им са безобразно състояние. Други пък изглеждат добре спретнати и чисти, но пък домовете им са безобразно мръсни. Просто не им се занимава с почистване на мръсен апартамент. Просто това за тях не е приоритет и не им пречи да си живеят така. Да, но в един момент тези занемарени жилища стават негодни за живот и се налага да бъдат почистени.

Трябва да знаете, че това е твърде трудна и мръсна работа. Наслоената мръсотия се почиства много по-трудно отколкото ако дадения апартамент е бил поддържан и почистван редовно. При почистване на мръсен апартамент трябва да се изнесе всичко ненужно и тогава да се започне. Е, разбира се ако такава е договорката със собственика на жилището. Ако той е решил да наеме фирма за почистване на мръсен апартамент. Трябва да се направи предварителен оглед на жилището, за да се прецени каква цена ще се иска и какво точно ще се върши. Има значение дали почистването ще е основно или ще се наблегне само на определени стаи например или части от жилището. Ако ще се перат дамаски и килими тогава цената ще се оскъпи.

Изнасяне на килими при почистване на жилище

Килимите ако не може да се изперат на място ще трябва да се изнесат от жилището и да се перат на друго място, където ще се и сушат. Това също ще повлияе на цената. Миенето на прозорци, пране на щори и пердета също трябва да се направи и предвиди. Ако се изисква и външно измиване, а сградата е висока и прозорците неотваряеми това ще е твърд рисковано. Малко са работещите в подобни фирми, които биха се наели с подобно нещо. Ако го направят ще е на доста висока цена. Но всяка услуга се заплаща така е.

Когато решите да наемете фирма за почистване на мръсен апартамент обмислете първо всичко предварително.

Както всъщност искате да се почисти? Ако сте решили да направите основно почистване какво точно имате предвид. За вас основно почистване може да е едно, но за представителите на фирмата нещо съвсем друго. Предварителните преговори са много важни, за да няма недоволни след това. Помислете над това!