Почистване на клошарски апартамент София

В апартаментите на хора, които пият много, има специфична и трудна за премахване миризма. Почистване на клошарски апартамент, затрупан, занемарен след бездомни хора и алкохолици изисква подбор на фирми, които извършват такова специфично почистване. Нещо повече, помещенията, заети от клошари, които злоупотребяват с алкохол, най-често са истинско „място за размножаване“ на патогенни бактерии и микроорганизми.

  • Цените за почистване на клошарски апартамент са до 168 лева
  • Включен демонтаж и товарене
  • Включен сметовоз за извозване
  • Включени такси смет на съответните депа
Почистване на клошарски апартамент София

Престоят в такива помещения е не само неприятен, но и просто опасен за здравето. Поради тези и много други причини почистването на апартамента на алкохолик принадлежи към специализираната работа, която се извършва от професионалисти.

Почистване на домовете на клошари – към кого да се обърна?

Професионалното почистване на силно замърсени апартаменти. Извозване на мебели и боклук след алкохолици и зависими от алкохол лица винаги се извършва с помощта на специализиран инструмент, например парогенератори и мощни химикали. Невъзможно е да се справите със сложната задача с помощта на конвенционална прахосмукачка, влажна кърпа и обичайни домакински инструменти.

Откажете се от услугите на „частни майстори“ по почистване. Свържете се със специализирана фирма за почистване. Сметовоз са насреща и извършват всякакви почистващи и дезинфекциращ работи. В този случай може да сте сигурни, че работата ще се извърши на необходимото високо ниво.

Характеристиките на почистване на недвижимия имот след алкохолици

Висококачественото почистване след алкохолик в област включва следните почистващи дейности:

Дезинфекция и мокро почистване на всички повърхности. Дезинфекцията на стени, подове, тавани, обзавеждане. Всичко това е много важно. В противен случай няма да е възможно да се отървете не само от бактериите, но и от ароматите, абсорбирани в структурата на материала. Може да унищожите опасни микроорганизми и миризми, като използвате, например, парогенератор;

Използване на „суха мъгла“. Тази ефективна технология за дезодориране третира и цялата стая като цяло. Включително най-недостъпните зони;

Ароматизиране на мебели и килими след хора, пристрастени към алкохола, идентифициране и премахване на причините за разпространението на бактерии и миризми. Подготовка на апартамент за живеене или ремонт.

Почистване след алкохолик в София и Софийска област, как се извършва почистването на силно замърсени апартаменти след лица, зависими от алкохол – цените за такива услуги обикновено се изчисляват индивидуално.

Цените се определят, като се вземат предвид площта, която ще се обработва, сложността на поръчката. Може да поръчате почистване след лица, пристрастени към алкохола, бездомници, клошари както в София, така и в Софииска област.

Специално почистване на домове за бездомни хора, алкохолици – към кого да се обърна?

Спешното почистване е спешно необходимо след бездомни хора и алкохолици от апартамент или къща. Наложително е да се разпореди почистване на занемарен апартамент в София и региона след асоциални личности в надеждна компания. Наред с това всички клиенти искат почистването да излезе евтино.

Разходите за почистване на апартамент след алкохолици и бездомни хора, цената за почистване на занемарен, затрупан апартамент се изчислява индивидуално, в зависимост от степента на пренебрегване на стаята. Цената се формира според следните параметри: Количеството боклук и това, дали е възможно да се изнесе до най-близкото сметище или е необходимо да се извадят боклуци на камион, да се поръча контейнер, лодка. Необходима ли е дезинфекция и дезодориране на апартамента? Дали е необходима борба с вредителите. При поръчка на услуга за почистване на апартамент след алкохолици, бездомни хора, клошари, асоциални елементи, почистването на занемарени, претрупани апартаменти във фирми, представени в София и региона, получавате цяла гама от услуги на достъпна цена и може да решите проблема без стрес и излишни въпроси.